Homepage » O nama

danas

Danas
Povijest
Foto galerija
Lokacija
Kontakti
Brodogradilište NAUTA LAMJANA pruža raznovrsne usluge vlasnicima svih vrsta plovila: jahti, jedrilica, glisera, komercijalnih plovila. Mi u našem radu objedinjujemo našu dugogodišnju tradiciju (od 1898.g.), postojeću infrastrukturu, opremu i znanje o remontu brodova sa globalnim trendovima održivog razvoja, ekološke svijesti i odgovornosti prema našem idealnom zemljopisnom položaju i predivnom prirodnom okruženju. Nastojimo pružiti kompletnu uslugu, postati vaša baza i matična luka u kojoj ste u mogućnosti riješiti sva pitanja vezana uz logistiku i održavanje vašeg plovila po povoljnoj cijeni i uz kvalitetnu i profesionalnu uslugu kao bi vaše plovilo bilo uvijek sigurno i pouzdano na moru.

"NAUTA LAMJANA" d.d. raspolaže sa kompletnom tehnologijom i radnom snagom za remont brodova do 300 BRT i ostalih plovila. Brodogradilište se proteže na području od 190.000 m², od čega je polovica prostora iskorištena za aktivnosti remonta brodova.

Naši nas dugogodišnji partneri poznaju kao pouzdane brodopopravljače u svim situacijama koje su zahtijevale hitne ili predviđene radove, sposobne obaviti razne popravke i usluge održavanja i preinaka, te omogućiti smještaj plovila na suhom vezu.

Radujemo se susretu i radu s vama!

Lokacija

Kontakti

Nauta Lamjana d.o.o.
Put Vele Luke 71,
23272 Kali, Hrvatska

+385 23 208 739
+385 23 208 740
info@nauta-lamjana.hr
Naši izdvojeni projekti
O nama Usluge Reference Lokacija Foto galerija Kontakti Site by Spring Media
Politika zaštite osobnih podataka Izjava o zaštiti osobnih podataka Izjava o kolačićima